Första hemresan bokad

Det var planerat att åka hem och hälsa på en sväng i februari och nu är resan bokad! Den 1 – 3 februari befinner jag mig i Enköping hos min kära familj.

Hem förresten, jag kallar många platser för hem. Home is where the heart is? Enköping är förstås mitt hem, där jag är uppvuxen och bott i 19 år. Mest hjärta. Stockholm är också mitt hem för där har jag studerat och arbetat i 6 år, och har därför många vänner där. Mycket hjärta. Oslo är ju mitt hem nu, det är här jag bor och arbetar samt har en del vänner 🙂

I Enköping första helgen i februari ska jag klappa på systers mage och prata med lilla pyret som anländer i juni. Jag ska mysa med finaste systerdotter Tilde och självklart catch-up en hel del med familjen!

20130122-223647.jpg
Pyret är en liten kille, Tilde får en lillebror!

Blir tågresa till Enköping, och tyvärr går det inte direkt som jag hade trott utan jag måste byta tåg i Hallsberg. På vägen dit får jag vänta ca 30 min och på vägen hem 1h och 20 min i Hallsberg. Nåväl. Får en lugn och mysig helg med de bästa, så det är det värt!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.

Comments are closed.