Hawaii och utflyttning

Helgen har bjudit på mycket festande i olika miljöer men mestadels med kollegor. Fredagen fortsatte på kontoret med PreWeekend och Hawaii-tema. PreWeekend är festligheter som sker sista fredagen varje månad med företaget. Detta var årets första sådan så vi hade förberett en hel del innan. Jag var pyntansvarig och fixade så kontoret intog en helt ny stämning inom Hawaii-temat 🙂 Kollegor började dyka upp och det bjöds på exotiska drinkar och frukt, sushi och hula hula dans. Mycket trevligt!

20130127-204557.jpg
När festen började gå mot sitt slut på kontoret drog vissa vidare till Champagnerian och jag med tre kollegor åkte hem till mig för att fortsätta diskussionen och lyssna på massvis av olika rockgenrer.

Lördagen var lugn, gick till stan en sväng på dagen. Kvällen bjöd på ny fest, utflyttningsfest hos några kollegor. Riktigt trevligt, var nog närmare 20-30 pers där. Sedan drog vi alla ut och gick till Monkey Bar var vi stannade tills det stängde. Idag har som ni säkert redan listat ut, varit en lugn dag.

Ser fram emot en lugn helg i Enköping!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.