Nätverkande i Oslo

Att vara ny i en stad kan vara utmanande då ens nätverk kan bli plötsligt mindre. Jag känner verkligen att det är viktigt för mig att bygga upp nya nätverk snabbt, både med svenskar i Oslo men främst med norrmän. Mitt jobb bygger en del på nätverkande och för min egen del är det också viktigt för att jag ska trivas och känna att tar till mig den nya kulturen här.

Jag har hittills umgåtts med kollegor, norska och svenska, vilket är väldigt enkelt och lätt att man gör. Dessutom är alla supertrevliga och riktigt sköna att umgås med! Men för att bygga fler nätverk så har jag ansökt till två olika kvinnonätverk, Ladies Circle och ODA, samt så är det ju dags att släpa hit skidorna så jag kan börja hänga med alla norrmän i skidspåren 🙂 Har längdskidor och lär även ska lära mig att åka utför.

Mot våren ska jag även se till att gå med i någon sorts friluftsförening tänkte jag. Finns hur mycket som helst att hitta på!

20130127-214251.jpg
Det har snöat en hel del i helgen och som jag skrivit om förut är många väldigt hurtiga och bär runt på skidorna mest hela tiden. Detta såg jag idag när jag blickade ut genom fönstret 🙂

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.