Hamar

Idag har jag varit i Hamar för första gången. Kanske inte något man normalt tar upp i en konversation som något intressant. Men för mig, som hört talas om stället från flertalet kollegor i över 1,5 år så var det en upplevelse i sig. Tog ca 1,5 h dit, var där nästan 2 h och åkte hem till Oslo igen. Var där pga ett möte i jobbet, men det var lagom casual ändå.

20130130-222719.jpg
Hamar ligger inte särskilt långt från Elverum, som inte ligger särskilt långt ifrån Kvernplassen var mitt efternamn kommer ifrån (den röda nålen på kartan). I vår eller sommar ska jag ta mig dit och hälsa på tänkte jag.

Sugen på att resa men det kommer nog dröja.. Kanske påsk och sommar. Rom med Galæxölsgänget? Solresa med ännu okänd medresenär? Den som lever får se!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.