Veckoredogörelse

Det har varit en riktigt busy week och jag har knappt hunnit träffa min fru alls, förutom att vi råkar sitta rygg i rygg på kontoret då. Nåväl. Gjort det ena med det andra men varit extrem dålig på att ta bilder, kanske har inte ens det hunnits med!

Måndag – jobb och nätverksmöte med LC i Holmenkollen
Tisdag – jobb och träning (marklyft och div rygg)
Onsdag – jobb och möte i Hamar
Torsdag – jobb, introkväll för nyanställda och träning (knäböj och div ben)
Fredag – jobb och 6 h tågresa till Enköping
Lördag – mys med familj
Söndag – fixa mormors router och hemresa ca 7 h till Oslo

Nästa vecka ser ut att bli något lugnare. Har ett par morgon-intervjuer kl 08:00 som jag gillar 🙂 Det är att börja dagen på ett mycket bra sätt. Gillar verkligen jobbet just nu, det går bra och är riktigt roligt! Längtar till vår, sol och värme – men vem gör inte det.. Tids nog!

20130131-224245.jpg
Where the magic happens and new stars are signed 😉

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.