Flyttfågel

Det är dags för mig att flytta lite på mig. Omständigheter som gjort att jag känner att det är bra att få lite miljöombyte. Jag kommer flytta ca 10-15 min gångväg bort, till Bislet. Imorgon.

Packat och klart kan man säga. Nya rummet är rätt litet och jag kommer alltså att dela lya med 4 andra. Det kommer bli bra. I augusti flyttar jag ihop med min nya kollega, i en lägenhet vi förväntar oss att hyra i Oslo – nu ännu okänd 🙂

20130511-235744.jpg
I helgen nu har jag mina kära föräldrar här. De mötte mig på kontoret igår kl 16, ganska precis efter att de landat i Oslo. Vi gick runt en sväng, förbi Karl Johan och sedan Mathallen för att sen finna vårt bord på Trancher. En god middag senare var vi nöjda och traskade hem under varsina paraplyn.

Idag möttes vi upp på Bislet, jag fick en påse innehålla de min beställning från Sverige (Body magazine, Extra tuggummi i påsar och Tre Semmé schampo och balsam) som jag var upp och lämnade i nya lyan. Sedan gick vi Bogstadveien upp och ned igen för att sätta oss på Radisson Skybar och ta nån öl innan maten. Väl hungriga irrade vi runt en stund efter restaurang och fann oss sedan på Brasserie Christiania (samma ställe som jag ätit brunch på med Galaxölsgänget i januari) och åt smörstekt flundra (mor och far) och jag åt en god fisk- och skaldjurssoppa. Efter god mat och dryck skildes vi sedan åt i regnet.

20130512-000549.jpg
Imorgon åker de hem och jag ska flytta. Innan det kommer de nog förbi här en sväng och plockar med sig mina vinterkläder och sånt som jag vill förvara. God natt!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.