Sommaren har kommit till Oslo

Sedan sist ja, 17 mai ska vi inte tala om. Det var precis lika galet och bra som förra året, med skrämmande likt upplägg faktiskt. Nästa år ska jag nog göra något annat, förhoppningsvis med fler norrmän och färre svenskar (no offence ;)).

Det var i alla fall fantastiskt väder hela förra helgen och även denna som var. Låg i en park hela söndagen i solen och skriver detta.

20130526-134357.jpg
På jobbet märks det att saker och ting både jäktas på då det är mycket som ska hinnas med men samtidigt börjar folk planera sina semestrar.

Jag kommer förmodligen att ta tre veckor semester då jag inte får betald semester mitt första år i Norge. Spenderar jag den i Sverige så blir det ju lite billigare att leva också men jag har inte bestämt mig än. Vill ju resa!

I lördags var vi ut på Bygdøy och grillade. Nice vy, sällskap och mat! Begav oss senare ut på Aker Brygge för ett par drinkar, annars lugn kväll.

20130530-111809.jpg
Tog färjan till Bygdøy, ca 20 min.

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.

Comments are closed.