Sommarfest och lugn

Första inlägget jag skriver på min nya iPad. Verkar ju gå fint så långt! Helgen har bjudit på sommarfest med jobbet, lite grillning och i övrigt varit väldigt lugn då jag börjar känna mig lite förkyld…

Men i fredags då som sagt var så var det sommarfest och vi började först på en takterass med utsikt över nästan hela Oslo. Fördrink, mingel, Cava och tal. Fina och glada kollegor i somrigt väder. Väldigt bra!

20130616-221129.jpg

20130616-221525.jpg
Fortsatte sedan med middag, räkor, bröd och aioli på en uteservering i stan. Kvällen bjöd på underhållning och tal. Min nya kollega lärde mig att skala räkor, tror jag fick till två medan hon själv hade skalat ca 10 st (med en hand…). Men det var gott 🙂 Vidare till Jaeger för lite dans, mingel och Cava. Kl 23:30 ca var jag på väg hem, såg serier och somnade.

I lördags varr jag allmänt sänkt ändå, kände att kroppen inte var i form och jag var lite hängig. Mycket vila och sömn, sen grillade vi, några kollegor, i en park på kvällen. Rysligt mysigt var det!

20130616-221819.jpg

20130616-221830.jpg
Idag vaknade jag med ont i halsen och nu känner jag hur min senaste Ipren håller på att gå ur. men det är dags att hoppa i säng nu så. Hoppas vara frisk imorgon!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.

Comments are closed.