Om en hektisk hemmahelg

Idag vaknade jag upp med en svullen och värkande hals plus 39 grader feber. Stannat hemma från jobb och legat i sängen hela dagen, halva dagen sovandes. Blir hemma imorgon med och sen går jag känna efter.

Istället tänkte jag berätta om en väldigt bra helg. En hektisk helg hemma i Enköping. De helgerna har en tendens att bli hektiska men denna gång var jag förberedd på det! Det började med en lång tågresa till Stockholm på Sveriges nationaldag. Väl framme mötte jag upp Cissi, Padraig och Rasmus för drinkar på Tiki Room. Sov hos Cissi och jobbade fredagen på kontoret i Stockholm. Kom på att det var 6 månader sedan jag hade varit på kontoret. Riktigt kul att träffa alla kollegor och dagen gick fruktansvärt fort! Dags att åka till Enköping där det vankades en löptur, grill och fredagsmys med föräldrarna.

20130617-190444.jpg

20130617-190557.jpg
Lördagen inleddes med promenad till systeryster och nytillskottet. Bebismys och lite catch-up med syster innan det var dags att gå hem igen. Även lördagen bjöd på en löptur innan det var dags att göra mig i ordning för inflyttningsfest hos bästa Lisa.

20130617-190721.jpg

20130617-190740.jpg
Riktigt kul att få träffa henne och även Sofia som jag studerat på högstadiet och gymnasiet med. En hel del catch-ups, bål, musik och spel. Begav oss ut till Blue Moon Bar i natten och var väl där tills det stängde ungefär. Lyckad kväll och natt! Fick skjuts hem på söndagsmorgonen av Sofias föräldrar. Tåget mot Oslo gick vid 14:05 på söndagen och jag var hemma igen kl 23:00 ca.

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.