Om en annan helg

För ett par helger sedan var vi hembjudna till min kollega på middag på fredagen, riktigt trevligt! Kan väl säga att jag egentligen crashade det som skulle vara en workshop och middag för de som är i Greenhouse (vår motsvarighet till traineeprogram-ish) nu men det verkade som jag var välkommen ändå hehe. God mat, Bœuf Bourguignon och väldigt gott sällskap.

20130618-220527.jpg
Sedan begav vi oss in till byn för att finna några drinkar och dans. hamnade nere vid Vulkan-området först och gick till Smelteverket men då det var lite för lugnt för det vi sökte så begav vi oss vidare till Youngstorget. Gick till Mono en sväng tills de andra ville dra vidare, då tog jag en taxi hem efter en trevlig kväll.

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.