Midsommar i Enköping

Gästinlägg av syrran: “Jag heter Malin och jag testar hur det känns att skriva på en iPad. Jag funderar på att köpa en iPad kanske…x”

Hehe.

Annars!

Efter 6 timmar på en nattbuss helt utan sömn var jag framme i Västerås. Pappa hämtade upp mig och efter att ha varit vaken i 24 timmar la jag mig äntligen i en säng. Var lite hypad pga resan, solen och morgontimmen som var slagen så sov lite halvdant i 4 timmar här. Vaknade och la mig istället i solen fram till ca kl 13. Duschade och gjorde mig midsommarfin innan det var dags att möta upp syster med familj vid Åsenstugan i Enköping där det var midsommarfirande.

20130621-190232.jpg
Pappa och Tilde

20130621-190350.jpg
Jag och Tilde pratar om massa hemlisar

Nu har vi ätit förrätt med sill och grejer. Provade till och med Matjesill för första gången. Det var gott! Med gräddfil, gräslök och färskpotatis. När jag tog min andra bit (ja jag åt två bitar!) så frågade jag mormor och syrran: “Är det ben i sill?” Varpå syrran svarar: “S-I-L-L…näe!” Hehe! 🙂 på topp.

Blir förmodligen Västerås senare ikväll. Glad midsommar!!!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.