Flyttad

Trivs mycket bra i nya lägenheten tillsammans med tre härliga kollegor. Gott om yta kan man säga 🙂 Ingen av oss hade egentligen möbler innan vi flyttade in, förutom tre av oss som hade en varsin säng ungefär. Lördagen den 1 september gick åt till att flytta tre personer från olika håll i Oslo, av oss tre personer som flyttade. Nämnas bör att vi bor högst upp nu och jag bodde högst upp även innan. Många trappor och mycket att bära blev det. När allt var uppburet åkte vi till IKEA och jag köpte bland annat ett nattduksbord, ett skrivbord och en stol att ha i mitt rum.

2013-09-02 20.05.19Så här mysigt blev det när jag fått upp gardiner och hade pysslat ihop möblerna 🙂

2013-08-31 13.16.28Så här duktigt hade vi laddat kylen innan första matkassen var inhandlad till vårt gemensamma boende ^^

2013-09-01 01.10.52Vyn från balkongen när vi äntligen satte oss ner för att ta det lugnt kl 02:00 efter en lååång flyttdag.

To be continued 🙂

 

 

 

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.