Femtio nyanser av grått?

Ja jag är ju svensk och väldigt upptatt av hur vädret ter sig. Just nu i Oslo har det väl varit grått x 1000 olika nyanser i två månader. Klart jag blir lite påverkad av det, eller mycket. Men det går fint. Så, nu när jag har fått klaga på vädret som 90 % av alla andra svenskar så kan jag gå vidare.

Det är dock en av anledningarna till varför jag inte skrivit igen på en stund. Jag har varit väldigt oinspirerad. Min idé är att skriva om barnuppfostran i nästa långa inlägg. Tror det kan bli smått provocerande, ganska roligt och naivt. Kan vara kul för alla mina vänner och bekanta som har barn att läsa hur en som inte alls är intresserad av det kan se på det. Om jag någon gång i framtiden själv får barn kan det även vara kul att se tillbaka på. So stay tuned 🙂

Jag har sysslat med diverse sedan sist. Var med M till Stockholm över en helg i februari och träffade där mina galaxtöntar över en tapasmiddag, hur mysigt som helst. Annars har det varit jobb eller träning som hänt på kvällar efter jobb. I veckan var jag även med M och hans vänner på quiz på Smelteverket igen. I fredags bjöd jag över mitt team på mexikansk kväll med guacamole, quesadillas och margaritas, en mycket trevlig kväll! Helgen nu har jag främst spenderat framför TV:n och då världscupen i skidor eller Vasaloppet, samt framför datorn och då skrivit utvärderingar om mina kollegor i Netlight och mig själv. Den erfarenheten är nästan värd ett eget blogginlägg också! Äsch, vi kör några bilder istället, det är roligare?

Quiznight på Smelteverket
Quiznight på Smelteverket
Mexikansk kväll hos mig med teamet.
Mexikansk kväll hos mig med teamet.
Fika på Café Egoïste i Mood Gallerian
Fika på Café Egoïste i Mood Gallerian
Vänner på Mondo
Vänner på Mondo
Fredagkväll i Stockholm med M
Fredagkväll i Stockholm med M

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.