Flow

Allt går så bra just nu! Jag känner verkligen att både kroppen och knoppen samarbetar och jag anstränger mig verkligen för att hålla ihop, hela livet – work-life-balance som det också så fint kan kallas.

Varför jag är i ett flow just nu handlar om ett antal faktorer:

  1. Jag har tydligt uppsatta mål med både karriär, fritid och träning, och jag planerar därefter.
  2. Jag har anlitat personer jag litar på för att hjälpa mig nå målen med min träning. Genom dessa fantastiska människor har jag funnit en livsstil som fungerar för mig, med kost, träning, och förebyggande åtgärder för att hålla kroppen i schack.
  3. Jag är uppmärksam på mig själv i jobbet och försöker hålla nere stress, fram med fokus och positiva tankar.
  4. Jag omger mig med människor jag tycker om på fritiden och lägger mindre kraft på de jag inte känner jag tillför något eller som inte tillför mig något.
  5. Jag sover ca 6 – 8 timmar per natt.
  6. Jag har en kärleksfull familj som bryr sig och som klarar att få mig känna mig nära dem trots långa avstånd.

Detta händer inte bara av sig självt. Absolut, till stor del har jag haft tur att ha sådana förutsättningar som gör att jag kan ha den här livsstilen. Jag har tur som har en hel familj och fantastiska vänner. Men jag kan inte förlita mig på att yttre omständigheter ska få mig att må bra. Det kräver mål, planering och en stor dos vilja och disciplin. Låter hårt, haha. Men det fungerar!

foamroll

Jag tar också vara på den här tiden, för jag vet att det kommer tuffare tider. Men jag vill tro att hjärnan och psyket är som en muskel. Ju mer du tränar den (i det här fallet att vara i ett state of flow) desto starkare blir den och desto lättare kommer det vara att återfinna detta state of flow.

Kan så vara att jag skriver detta i ett endorfinrus efter ett kanonbra ryggpass på gymmet, men so be it. Jag hoppas det smittar av sig på dig, och att du ler när du läser detta. Må gott!

rules

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.