Madrid

Sista dagen på min semester i somras bokade jag en resa till Madrid för att se min PT Ellen tävla i Body Fitness på Arnold Classic Europe. Jag ville inte åka själv så jag köpte två biljetter och skrev min väninnas namn på den andra. Sen frågade jag om hon ville följa med…

Sara passade på att fylla 25 år när vi var där och jag passade på att inhämta massvis med inspiration från ACE 2014.

Det visade sig att jag hade bokat en lägenhet som låg på sjätte våningen med egen ca 15 kvm terass och stort badrum, sovrum, vardagsrum och kök. Det låg dessutom mitt i stan!

Efter att snabbt ha bytt till sommarkläder på fredagen när vi anlände begav vi oss ut på Madrids gator för att finna mat. Vi åt dålig tapas på ett turistställe och firade ankomsten. Vi promenerade runt i det fina vädret, sol och 24 grader, och båda uppskattade verkligen Madrids stil. Fanns supermysiga gator, palats och kloster, slott och diverse. Vi köpte med oss egen tapas hem, ost, skinka, frukt och kex som vi avnjöt på terassen i solnedgången för tidigt sänggående.

Lördagen började med frukost och sedan direkt till Madrid Arena och Pabellon de Cristal för Arnold Classic Europe 2014 Expo och tävlingar. Vi såg det mesta av Bikini Fitness kortare klasser och Body Fitness längre klasser. Ellen tävlade i den längsta klassen +168 och kom trea! Så jävla grym, en amazon var hon och formen, poseringen, färgen och utstrålningen satt helt perfekt! Det var grymt kul att se. Sann inspiration, och kanske har en liten tävlingsgnista tänts även här…

Lördagen fortsatte med mys i Madrid, kaffe och långpromenad. Efter att ha gjort oss i ordning för kvällen begav vi oss till Hotell Ritz Madrid där vi bokat bord tidigare på dagen. Vi gick all in för att fira Saras 25-års dag och det var den bästa middag jag varit med om tror jag. Testade ostron för första gången i mitt liv och vi beställde den omtalade paellan, som var fantastisk!

Tusen tack Sara, Ellen och de vi träffade på Madrids gator för en fantastisk helg! En liten bildkavalkad följer…

Ankomna till vår egen takterass i Madrid.
Ankomna till vår egen takterass i Madrid.

 

Vi fann en liten charcuteria där vi fick provsmaka ost innan vi köpte med oss hem.
Vi fann en liten charcuteria där vi fick provsmaka ost innan vi köpte med oss hem.
Fantastisk solnedgång och vy från terassen, helt magiskt!
Fantastisk solnedgång och vy från terassen, helt magiskt!
Fantastiskt fina Ellen bakom scenen innan de ropat ut vilka som kom topp tre.
Fantastiskt fina Ellen bakom scenen innan de ropat ut vilka som kom topp tre.
Klart Ellen fick pallplats och av 18 tävlande från överallt i världen i den långa BF-klassen kom Ellen trea!! Så stolt.
Klart Ellen fick pallplats och av 18 tävlande från överallt i världen i den långa BF-klassen kom Ellen trea!! Så stolt.
Lite posing på Plaza Mayor ;)
Lite posing på Plaza Mayor 😉
Största badrummet någonsin, så klart vi ska posa när vi gör oss i ordning.
Största badrummet någonsin, så klart vi ska posa när vi gör oss i ordning.
Vi beställde två ostron var som "förrätt", det var ostron-festival precis nu så vi passade på!
Vi beställde två ostron var som “förrätt”, det var ostron-festival precis nu så vi passade på!
Den magiska paellan, glad att vi fångade den på bild!
Den magiska paellan, glad att vi fångade den på bild!
Vi tog en drink på Palace Hotel efter middagen, och besökte deras badrum och lobby :)
Vi tog en drink på Palace Hotel efter middagen, och besökte deras badrum och lobby 🙂

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.