Utbildning och stress

Ville bara posta en kort update kring utbildningen, vi har nu gått över halvtid med den femte helgen och det går egentligen alldeles för fort. Jag har fått flera nya fina vänner som jag aldrig förmodligen hade träffat annars. Jag har skrattat så många fler gånger än vad jag annars hade gjort utan dessa helger. På det hela taget är jag självklart helt nöjd med att jag vågade ta steget och investeringen i den här PT-utbildningen med AFPT.

Fina folk <3
Fina folk <3
PT-helg 4
PT-helg 4

I övrigt i mitt liv har det varit mycket stress i det sista. Kroppen har ständigt varit på högvarv, ryggen och nacken värker direkt och jag har fått svårare att sova på natten. Typiska stresssymptom för mig. När jag får nack- och ryggont beror det allra oftast på just stress. Sköter jag sömn, kost och träning och lagom mycket jobb, så mår jag helt fint.

Så vad gör jag? Förra veckan tränade jag ett helkroppspass en dag och stretchade resterande av dagarna. en variant av deload om man vill kalla det det. Jag åt som vanligt och passade på att sova och skratta lite extra. Denna vecka är jag tillbaka med samma mängd träning men lite annat upplägg, en riktig motivationsboost! Försöker ha med mig någon när jag tränar så blir det extra roligt. I tillägg ska jag boka tid hos fysioterapeut för att få låst upp lite stressknutor i ryggen.

ryggtavla stretchanna annaaykanstretch

Må gott!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.