2014: första halvåret

Januari

Efter ett knall bra nyttårsfirande på Bislett startade 2014 med dunder och brak. Nejdå, januari var faktiskt ganska lugn. Ett par jobbevent och jag hade bra snurr på rekryteringen och planeringen inför året i mitt jobb.

Firade M’s födelsedag. Träningen gick på rutin men det var egentligen inget speciellt som hände mer där.

Februari

Fortsatte året i ett jobbspår och åkte till Göteborg och Chalmers på mässa i starten av februari. Vårens utvärderingar startade i slutet av månaden.

Spenderade en helg i Stockholm med M och vänner. Träningen var inte prioriterad men jag kom iväg till gymmet ett par gånger i veckan.

Charm
Charm

Mars

Slet med en förkylning som inte ville ge sig och var hemma från jobb i omgångar på grund av sjukskrivning. Akut luftvägsinflammation om jag minns rätt. Ingen rolig historia. Var till Trondheim och höll intervjuer och event.

Event i Trondheim
Event i Trondheim

Mamma och pappa hälsade på en helg, tyvärr var jag då fortsatt ganska dålig och hade svårt att hänga med runt i stan. Behöver kanske innte ens nämna att träningen blev väldigt lidande i mars.

Myskväll med Sara
Myskväll med Sara

 

Pappa och mamma
Pappa och mamma
Genomförde min andra juicedetox
Genomförde min andra juicedetox

April

I starten av april vankades företagtes vårkonferens, denna gång i oförglömliga Alperna och Alpbach. Jag beslutade mig för en nykter konferens till följd av en ostadig mars hälsomässigt.

Alpbach
Alpbach
Spa i Alpbach
Spa i Alpbach

Spenderade helgen före påsk i Enköping med nära och kära. Påskhelgen spenderades i Hemsedal med M och vänner. Åkte slalom för första gången i mitt liv, efter att ha tagit en 90 min kurs 🙂 Gick på visningar och beslutade mig för att flytta ut ur kollektivet till ett eget bo.

Jag och M i Hemsedal
Jag och M i Hemsedal

Maj

Jobbet rullade på och vårens sista och sommarens event planerades och genomfördes i full fart. Vi flyttade till nya kontor mitt på Karl Johan och Egertorget.

Netlights nya kontor
Netlights nya kontor
Jobbar på gamla balkongen
Jobbar på gamla balkongen

Spenderade 17 maj i Stockholm med bästa väninnans möhippa. Planerade att ta tag i träningen igen mer seriöst men behövde stöd och sökte mig till olika coacher. Beslutade att gå PT-utbildning med AFPT under hösten. Flyttade till eget krypin efter att ha bott i kollektiv sen jag flyttade till Oslo. Här bor jag fortsatt och trivs hur bra som helst! Byggde vidare på min tatuering också 🙂

Möhippa i Stockholm
Möhippa i Stockholm
Brud och tärnor
Brud och tärnor
Trollsländor
Trollsländor

Juni

IT-Oslo börjar gå långsammare men vi passar på att träffa många studenter som gör sina internships i Oslo på sommaren. I tillägg till en del spännande event. Fartfylld juni!

Edge Student Edition
Edge Student Edition

Träffar Ellen som går med på att skräddarsy ett kost- och träningsschema till mig. Kör igång med detta sista veckan i juni. Är brudtärna på bästa väninnans bröllop i Enköping. Bara dagarna innan blev mormor riktigt dålig och opererades strax därefter. Jag blev väldigt sjuk och låg hemma i Enköping med 40 grader feber en halv vecka.

Brudparet
Brudparet
Tärna
Tärna
Starten av mitt träningsår på riktigt
Starten av mitt träningsår på riktigt

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.