2014: andra halvåret

Juli

Får ferie en vecka i starten av juli som jag spenderade hos nära och kära i Enköping. Mormor repade sig bra och min syster fyllde 29 år. Jobbar en vecka och har sen två veckor ferie igen. Då är jag egentligen bara i Oslo och går all in med både kost och träning. Riktigt härlig sommar med mycket värme och sol. Firade min 27-årsdag med vänner på Aker Brygge och sedan med Sara dagen efter.

Home sweet home
Home sweet home
Vänner på Grönan, promenad, Bredsand och lille T och jag
Vänner på Grönan, promenad, Bredsand och lille T och jag
Min födelsedagsmiddag
Min födelsedagsmiddag

Augusti

Min syster kommer och besöker mig första helgen i augusti. Vi shoppar, pratar, fixar naglar, har picknick och äter gott i den fotsatta sommarvärmen. Första gången syster var i Oslo, men inte den sista 🙂

Systrar
Systrar

Jobbet går igång i rykande fart och teamet rekryterar om aldrig förr, riktigt kul med sådan framgång och att få välkomna så härliga människor ombord i företaget.

Tränar med Ellen och får riktigt bra resultat med det nya upplägget. I slutet av månaden startar utbildningen med AFPT och det är ett av de bästa besluten jag tagit detta år att genomföra detta. Får direkt flera nya vänner, träningstokiga och glada vänner jag hoppas få behålla lång tid framöver.

AFPT-jenter
AFPT-jenter

2014-08-27 08.15.55

September

Tog ett djupt andetag när jag gick in i september för jag visste att detta är alltid den mest hektiska månaden i jobbet varje år. Startade med en tur till Trondheim, följde med många möten och nya som startade. Var på kurs i Stockholm med jobbet i två dagar.

Varannan helg har spenderats med AFPT (22 h/ helg) och en helg med Sara i Madrid för att se Ellen i Arnold Classics Europe och fira Saras 25-årsdag.

Trondheim
Trondheim
AFPT
AFPT
Sara och jag i saluhall i Madrid
Sara och jag i saluhall i Madrid

Oktober

September är över före den börjat känns det som. I oktober rullar tempot på bra på jobb och jag har ett fantastiskt team som samarbetat otroligt fint denna höst. Det är en del event och höstkonferensen äger rum.

Varannan helg har jag AFPT och en helg kom mina föräldrat och hälsade på. Vi fick sådär bra väder men bäst av allt var nog operan vi gick på, so var min pappas födelsedagspresent från mig. Åt goda middagar, ena kvällen hos mig och andra ute. Alltid mysigt at ha familj på besök 🙂

AFPT
AFPT
Operan med föräldrar
Operan med föräldrar

November

Hösten närmar sig med stormsteg men i år har jag verkligen inte haft tid att tänka på det försvinnande ljuset ute eller det deppiga vädret. Fullt fokus på jobb, rätt efter jobb är det träning, på helgerna har det varit kurs eller studier och lite fritid.

Work work
Work work

December

En något lugnare månad vanligtvis i jobb men då vi sökt efter nya medarbetare till teamen inom sälj och rekrytering har det varit lite mer att göra utöver det vanliga. Det var också ett julbord med jobbet.

Som de senaste åren har jag inte ens hunnit med nedräkningen till jul. I år pyntade jag ändå faktiskt lite hemma J Hann med lite julbak också som jagfick bjuda vännerna på AFPT under fredagsföreläsningen. Åkte till Stockholm för en helg med min syster först i huvudstaden innan vi återvände hem till Enköping för att fira jul. Var tillbaka i Oslo för att fira nyår.

Systrar i Sthlm
Systrar i Sthlm
Hela familjen samlad
Hela familjen samlad
Gott nytt år med muskelmiddag!
Gott nytt år med muskelmiddag!

Sammanfattningsvis

Det har förstås hänt mycket mer under året, stort och smått. Men det jag kommer ta med mig från i år är alla nya bekantskaper jag fått, vänner som inspirerar och delar sitt intresse och sin glädje för det de brinner för. Dessa finner jag både i jobbet och genom utbildningen i år. Jag tar också med mig att blod alltid är tjockare än vatten och min familj betyder otroligt mycket för mig.

Balansen mellan att aldrig stanna upp och att vara i nuet är fortsatt lika svår. Jag tror på att omge sig med människor man trivs hos, jobba och läsa inom områden man brinner för och alltid sätter av tid till familjen. Det viktigaste är att vi inte har tid att vara missnöjda! Livet är för kort för det. Trivs du inte? Förändra situationen du befinner dig i!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.