PT Anna

Så har båda resultaten från den praktiska och teoretiska examen i PT-utbildningen trillat in med goda besked att jag är godkänd på båda och kan titulera mig Personlig Tränare om jag vill. Det är i och för sig vem som helst som får titulera sig PT om de vill…men jag kan göra det med gott samvete, hehe.

Så efter 220 timmar, 10 helger, timvis med läsning hemma och ett x antal timmar träning senare har jag ett otroligt härligt gäng nya vänner och en kunskap för livet. Inte illa!

Anatomi, fysiologi, träningslära styrka och uthållighet, teoretiskt och praktiskt, olympiska lyft, baslyft, biomekanik, näringslära, skador och rörlighet, individualisering, mental träning, coaching och sälj…

Långa dagar och sena kvällar med nyfunna vänner som delar mitt största intresse. Vi har diskuterat, skrattat, lekt, studerat och tränat. Hjälpt varandra förstå och bli bättre.

Jag är helt säker på att jag under den här kursen funnit vänner för livet och en gedigen grund att stå på när det kommer till att lära mig ännu mer om kost, träning och hälsa!

AFPT
AFPT

afpt_fb_logo tommelopp

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.