Helgens bravader

Helgen började i fredagseftermiddag med firande av en grymt bra första vecka på jobbet. Det blandades till drinkar och vi hängde kvar på kontoret någon timme efter jobb. Knatade hemåt och fredagkväll blev en lugn historia för mig. Upp tidigt på lördag för att köra ett riktigt bra pass i gymmet. Var sugen på allt så körde..det mesta som föll mig in! Frontböj, knäböj, benspark, lårcurl, axelpress, hantellyft, pushdowns, bicepscurl och 10 min intervaller på löpband.

20130113-202038.jpg
Över: Sign-ankan på plats! Drinkar och kollegor.
Under: Klottrad plats på väg till stan. Väninnor på shoppingtur ^^

Efter gymmet mötte jag upp frugan och vän på stan för lite shopping. Blygsam sådan från min sida, kom hem med en ny klänning och hårfärg. Vackert väder så knatade både till och från stan, härligt! Var hem och laddade om, färgade håret och begav mig sedan till kollegor för förfest och utgång. Mycket trevlig förfest så kom ut riktigt sent men vi hann slå klackarna i taket en stund i alla fall 😉

20130113-202616.jpg
Över: Kollegor på förfest.
Under: Outfit, nya klänningen och frugans skor som jag fick låna.

Idag har varit en mycket lugn dag för att ladda om inför en ny vecka!

Anna heter jag och är en svorsk jente född -87 som flyttat till Oslo i december 2012. Uppvuxen i Enköping och har studerat och arbetat i Stockholm 2006 - 2012. Har en civilingenjörsutbildning i Medieteknik från KTH och jobbar nu på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Fritidssysselsättningar kretsar kring kost- och näringslära, träning, sociala tillställningar samt små resor här och var. Här kommer du kunna läsa om det mesta som händer i mitt liv.

Comments are closed.